Rólunk

2007-ben kezdtük el vállalkozásunkat Dunakeszin. Akkor még, mint kiskereskedő üzemeltünk és láttuk el hifi és tuning kiegészítőkkel vásárlóinkat. Sikeres működésünk révén 2011-ben megvásároltuk a német ESX Audio Magyarországi Kizárólagos Importjogát. Ettől kezdve Autó hifi beszereléssel és egyedi installációk készítésével is elkezdtünk foglalkozni. Ezután két éven keresztül szponzoráltuk a Tuning Show-AMTS-keretein belül 3 nap alatt elkészített autót hifi berendezéseinkkel.

Mindeközben többször váltottunk üzlethelyiséget, ezért lehet,hogy ahol eddig találtál minket már nem voltunk ott és azt hihetted, hogy megszűntünk… pedig nem!

2014-óta  teljesen megváltoztattuk vállalkozásunk felépítését és rendszerét.

Jelenleg üzlethelyiséget nem tartunk fent, viszont egy több beállásos műhellyel rendelkezünk.

Itt már nem csak autó hifi installációkat készítünk,hanem teljes autó átalakításokra van lehetőségünk. Foglalkozunk egyedi kipufogó rendszerek készítésével,karosszéria átalakításokkal üvegszálból-fémből egyaránt. Futómű beszereléssel és egyedi igények szerinti készítéssel is.

Lényegét tekintve próbáltunk egy olyan csapatot és műhelyt össze állítani ,ahol mindenki ért valamihez és így vásárlóink-megrendelőink egy helyen tudják az autójukat elkészítettni.